Nederland Leest Finale

Nieuws Amstelland Bibliotheken | 17 november 2011 | @ | P   
De campagne Nederland Leest (21 oktober – 18 november) is vooral bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen over het boek dat iedereen in die maand heeft gelezen. Daarom organiseert de Bibliotheek Amstelland een feestelijke slotavond, waarbij u onder begeleiding van medewerkers van de bibliotheek kunt discussiëren over het boek Het leven is vurrukkulluk van Remco Campert. Iedereen is welkom en het is ook de uitgesproken gelegenheid om kennis te maken met een leeskring. Uiteraard zien we onze vaste leeskringleden ook graag op deze avond.Nederland Leest wordt een feest. Het wordt een ode aan de jaren vijftig en zestig, aan de taal, aan het lezen en vooral aan Remco Campert. Een boek dat precies vijftig jaar oud is, maar nog steeds zo jong als de neetu is. Een boek dat aanstekelijker werkt dan de schaterlach van een peuter. Nederland leest Het leven is vurrukkulluk. Lees mee! Donderdag 17 november 2011 20.15 – 22.00 uurBibliotheek AalsmeerToegang gratis, wel vooraf reserverenDirect reserveren
bekijk het gehele bericht...