NIEUW: Programma Winter 2011-2012

Nieuws Amstelland Bibliotheken | 10 november 2011 | @ | P   
Vanaf vandaag kunt u online ons nieuwe Winterprogramma voor de maanden december, januari en februari bekijken. December is Annie M.G. Schmidt-maand bij de Bibliotheek Amstelland met speciale activiteiten. In december ook VersSpreken Live (Podcast) met gedicht van Lucebert. In zowel de kerstvakantie als de voorjaarsvakantie weer activiteiten voor de jeugd, in januari o.a. dichter des vaderlands (maar ook acteur en veel meer) Ramsey Nasr en in februari de Etrusken, Sjeng Scheijen, Mozart en Chopin en Amsterdam Nieuw-West in de jaren '50-'60. Naast het culturele programma (index.php?option=com_content task=category sectionid=6 id=14 Itemid=238) , de hele WInterperiode natuurlijk ook veel cursussen (index.php?option=com_content task=blogcategory id=52 Itemid=189) voor zowel beginners als gevorderden.
bekijk het gehele bericht...