Uitspraak doorstromingsbeleid 10 april

Vereniging Bewoners Uilenstede | 29 maart 2011 | @ | P   
De uitspraak in het doorstromingsbeleid (de zaak waarin bewoners met een contract voor onbepaalde tijd zijn gedagvaard door DUWO) is uitgesteld met twee weken. De uitspraak zal nu plaatsvinden op 10 april. Nog heel even wachten dus en we laten jullie het vonnis zo snel mogelijk weten!
bekijk het gehele bericht...

Uitspraak doorstromingsbeleid 10 april

Vereniging Bewoners Uilenstede | 29 maart 2011 | @ | P   
De uitspraak in het doorstromingsbeleid (de zaak waarin bewoners met een contract voor onbepaalde tijd zijn gedagvaard door DUWO) is uitgesteld met twee weken. De uitspraak zal nu plaatsvinden op 10 april. Nog heel even wachten dus en we laten jullie het vonnis zo snel mogelijk weten!
bekijk het gehele bericht...