Succes Superheldenfeest

Vereniging Bewoners Uilenstede | 19 maart 2011 | @ | P   
Afgelopen donderdag 10 maart heeft ons Superheldenfeest plaatsgevonden in Cafe Uilenstede. Het was een zeer geslaagd feest met een grote opkomst en heel veel leuke superhelden! We hebben lekker kunnen dansen op de muziek van Rehab, MrGusto, Lengo en Peejay. De winnaars van onze prijs uitreiking waren de Duff girls die nu dus samen naar Warner Bros Movie World in Duitsland gaan. We hopen dat jullie het net zo leuk hebben gehad als wij!    Foto's zijn terug te vinden op facebook (klik hier). 
bekijk het gehele bericht...

Succes Superheldenfeest

Vereniging Bewoners Uilenstede | 19 maart 2011 | @ | P   
Afgelopen donderdag 10 maart heeft ons Superheldenfeest plaatsgevonden in Cafe Uilenstede. Het was een zeer geslaagd feest met een grote opkomst en heel veel leuke superhelden! We hebben lekker kunnen dansen op de muziek van Rehab, MrGusto, Lengo en Peejay. De winnaars van onze prijs uitreiking waren de Duff girls die nu dus samen naar Warner Bros Movie World in Duitsland gaan. We hopen dat jullie het net zo leuk hebben gehad als wij!    Foto's zijn terug te vinden op facebook (klik hier). 
bekijk het gehele bericht...